Info - Mistrovství Evropy ve squashi-Masters 2013 v PRAZE !!!!!

12.05.2013 11:11
Věc nevídaná: Praha bude hostit evropské účastníky Masters, a to ve dnech 29.8. - 1.9. 2013

Klobouk dolů: to se Pavlovi a spol.. tedy naší asociasi squashe povedla významná věc. Sám jsem byl účastníkem asi před 4 lety Mistrovství Evropy masters v Německu, v Krefeldu. Bylo to skvělý, výborná zkušenost, zážitky. Nenechte si to ujít, a to jak hráči, tak diváci.

Z našeho klubu Sq Drive připravuju hromadné přihlášení, info u mě. Jarda Zajpt

Facebook

EUROPEAN MASTERS CHAMPIONSHIP, PRAGUE, 29.8.-1.9.2013

Pavel Sládeček k tomu píše:

Vážení sportovní přátelé,

jménem České asociace squashe bych Vás chtěl pozvat na Mistrovství Evropy Masters 2013, které se uskuteční v Praze, v termínu 29.8.-1.9.2013. Česká republiky bude poprvé hostit mezinárodní šampionát tohoto rozsahu a věříme, že bude k vidění řada kvalitních utkání ve všech věkových kategoriích.

Připravujeme pro Vás turnaj uprostřed Evropy. Praha je velice dobře dostupným a nádherným městem a chceme to prezentovat. Zajistili jsme pro hráče i doprovod kvalitní ubytování v Top Hotelu, stravování pro hráče bude připraveno také v hotelu a dopravu mezi centry a hotelem bude zajišťovat kyvadlová doprava. V průběhu turnaje budou také organizovány doprovodné akce, o kterých vás budeme informovat.

V kongresovém sále Top hotelu se bude hrát na skleněném kurtu. Pro účastníky ubytované v Top Hotelu se tak naskytne možnost, aby se mohli chodit dívat na utkání, případně hrát své zápasy na skle, přímo ze svého hotelového pokoje. Kromě hotelu se bude šampionát konat ve více centrech, podle počtu přihlášených se místa upřesní, zatím se počítá s Hamrem, SquashPointem a Hectorem.

Podrobné informace najdete v propozicích na těchto stránkách. Ještě jednou Vás srdečně zvu a doufám, že se koncem srpna uvidíme. Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám je zodpovíme.

Pavel Sládeček, ředitel turnaje

stránky ME:

https://www.cz-squash.net/emic2013/home.aspx

—————

Zpět